Kamen Rider Ex-Aid

(仮面ライダーエグゼイド)


GTA San Andreas Kamen Rider Ex-Aid

update : 10-11-2016 add Kamen Rider Ex-Aid Level3
link still same
update : 21-10-2016 add Kamen Rider Genm level 2

update : 07-10-2016 add kamen Rider Ex-Aid from kamen Rider Transcend Heroes. This is the correct proportion , i think

Description :

TITLE     : Kamen Rider Ex-Aid

TYPE MOD  : Character (conversion) 
Copyright owner : BandaiNamco, ent
GTA SA MOD AUTHOR: Yuniwii

ss1
Kamen Rider Ex-Aid Robot Action Gamer Level 3 




====
Kamen Rider Ex-Aid Action Gamer Level 2
ss 3 Ex-Aid from KR Transcend Heroes 


"i put Android dff version in this new pack, but not tested"


old mod





Two models in this pack with different (minor) mesh edit


two different look (from front and behind)



======
Kamen Rider Genmu


ss2 Ex-Aid & Genm


=====

DISCLAIMER :
============
This mod shared for the good GTA mod fans communities only.
I am not responsible for the misuse of this mod for anything unlawful and immoral acts.
The mod shared as it is.
Editing not supported, do it yourself.
Bugs fixing not supported.
Reuploading again NOT ALLOWED .... :D 
Packed again NOT ALLOWED


HOW TO INSTALL
=============
Try to find  tutorial from several websites or Youtube about how to install character / skin for GTA San Andreas


download link GTA SA Kamen Rider Ex-Aid + Genmu  convert -edited: Yuniwii (v 10-11-2016)

Post A Comment:

19 comments:

  1. Thank you very much friend :)
    You're faster!

    ReplyDelete
  2. İf you fix your hdd problem.
    Please do Black Ops team from Half Life opposing force models link here:

    http://www.moddb.com/games/half-life-opposing-force/downloads/opposing-force-source-models-beta

    ReplyDelete
    Replies
    1. i remember, i can't get textures from some models of that games/mod (female black ops). Probably need other sources or better tool.
      Maybe you can try ask other modder too...

      Delete
  3. Ok thanks.
    Well,can you convert from Gta4 skin for Gta sa link is here:

    http://gtaiv-skins.blogspot.com.tr/2013/07/ghost-recon-future-soldier-john-kozak.html

    ReplyDelete
  4. Bang tolong balas ya .
    Saya sudah bilang ke developer game. Mereka mau kasih model character nya . sebelum di confert ke dff file . harus berupa file apa ya ?? Obj atau apa ??
    Mereka bakal ngirim format yang aku minta

    ReplyDelete
    Replies
    1. obj sudah cukup kalau buat diconvert ke GTA SA.

      Delete
  5. Replies
    1. some of this mod locked except Kamen Rider Genmu

      Delete
  6. Yuniwii.How do you extract models from Kamen Rider Transcend Heroes to obj format please.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I already answer similar question in some comments.
      i can't give any help about ripping models from this game and other Unity 5 games...
      i using some method/tool which considered as secret by some people (including me), so i can't give any info about this. For public maybe need to wait until Unity importer/ Unity Studio updated, so it can read them easily.

      Delete
    2. I have Unity Studio and I have file Character_EXA00

      Delete
  7. abang yuniwii saya punya model 3d musuhnya ironman tetapi sya ndak tau cara rignya untuk gtasa Dan says may kirimin modelnya ke bang yuniwii bagaimana caranya apa kirim lewat emailnya bang yuniwii tolong ya bang yuniwii balas tetapi di komennya bang yuniwii tulis alamat emailnya bang yuniwii ya makasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau soal rig banyak tutorialnya di Youtube, gan.
      Soal model yg mau dikirim bisa diuplod ke mediafire atau situs upload lain juga bisa gan.
      Aku ada email : yuniantogw@gmail.com
      cuma skg jarang aktif online.
      Request mod sementara juga tak kuprioritaskan -barangkali sampai tahun depan, karena lumayan sibuk belakangan ini.

      Delete
    2. bang yuniwii model 3Dnya udah kukirim ke email nya bag yuniwii coba bang yuniwii Cek deh :)

      Delete
    3. udah nyoba satu.
      itu agak susah dirig (bukan T-pose)dan dibetulin. Bisa diconvert tapi tetap ada bugsnyabrgkali ada bugsnya (kecuali yg dari XNALara)

      Delete
  8. Gan gimana caranya ambil 3d models dari game transcend heroes?? Mohon bantuannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nggak ngesahre cara extractnya gan.
      alasannya ada di beberapa comment sebelumnya (private dan formatnya terus berubah, belum tentu kelak bisa diextract)

      Delete