Kamen Rider Ex-Aid

(仮面ライダーエグゼイド)


GTA San Andreas Kamen Rider Ex-Aid

update : 17-12-2016 add Kamen Rider Ex-Aid Level1
update : 10-11-2016 add Kamen Rider Ex-Aid Level3
link still same
update : 21-10-2016 add Kamen Rider Genm level 2

update : 07-10-2016 add kamen Rider Ex-Aid from kamen Rider Transcend Heroes. This is the correct proportion , i think

Description :

TITLE     : Kamen Rider Ex-Aid

TYPE MOD  : Character (conversion) 
Copyright owner : BandaiNamco, ent
GTA SA MOD AUTHOR: Yuniwii

Kamen Rider Ex-Aid Level 1

Gashacon Breaker included



download link v 17-12-2016
(this mod have some bugs, because it's not regular ped model)
======================

Kamen Rider Ex Aid Level 2 -> + Kamen Rider Genm

ss1
Kamen Rider Ex-Aid Robot Action Gamer Level 3 




====
Kamen Rider Ex-Aid Action Gamer Level 2
ss 3 Ex-Aid from KR Transcend Heroes 


"i put Android dff version in this new pack, but not tested"


old mod





Two models in this pack with different (minor) mesh edit


two different look (from front and behind)



======
Kamen Rider Genmu


ss2 Ex-Aid & Genm


=====

DISCLAIMER :
============
This mod shared for the good GTA mod fans communities only.
I am not responsible for the misuse of this mod for anything unlawful and immoral acts.
The mod shared as it is.
Editing not supported, do it yourself.
Bugs fixing not supported.
Reuploading again NOT ALLOWED .... :D 
Packed again NOT ALLOWED


HOW TO INSTALL
=============
Try to find  tutorial from several websites or Youtube about how to install character / skin for GTA San Andreas


download link GTA SA Kamen Rider Ex-Aid + Genmu  convert -edited: Yuniwii (v 10-11-2016)

or here

Post A Comment:

33 comments:

  1. Thank you very much friend :)
    You're faster!

    ReplyDelete
  2. İf you fix your hdd problem.
    Please do Black Ops team from Half Life opposing force models link here:

    http://www.moddb.com/games/half-life-opposing-force/downloads/opposing-force-source-models-beta

    ReplyDelete
    Replies
    1. i remember, i can't get textures from some models of that games/mod (female black ops). Probably need other sources or better tool.
      Maybe you can try ask other modder too...

      Delete
  3. Ok thanks.
    Well,can you convert from Gta4 skin for Gta sa link is here:

    http://gtaiv-skins.blogspot.com.tr/2013/07/ghost-recon-future-soldier-john-kozak.html

    ReplyDelete
  4. Bang tolong balas ya .
    Saya sudah bilang ke developer game. Mereka mau kasih model character nya . sebelum di confert ke dff file . harus berupa file apa ya ?? Obj atau apa ??
    Mereka bakal ngirim format yang aku minta

    ReplyDelete
    Replies
    1. obj sudah cukup kalau buat diconvert ke GTA SA.

      Delete
    2. Bang saya punya file model hero format nya unity3d . supaya bisa di import ke 3ds max gimana ya bang ?? Please pencerahannya .
      Abis itu baru saya mau convert ke dff

      Delete
  5. Replies
    1. some of this mod locked except Kamen Rider Genmu

      Delete
  6. Yuniwii.How do you extract models from Kamen Rider Transcend Heroes to obj format please.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I already answer similar question in some comments.
      i can't give any help about ripping models from this game and other Unity 5 games...
      i using some method/tool which considered as secret by some people (including me), so i can't give any info about this. For public maybe need to wait until Unity importer/ Unity Studio updated, so it can read them easily.

      Delete
    2. I have Unity Studio and I have file Character_EXA00

      Delete
  7. abang yuniwii saya punya model 3d musuhnya ironman tetapi sya ndak tau cara rignya untuk gtasa Dan says may kirimin modelnya ke bang yuniwii bagaimana caranya apa kirim lewat emailnya bang yuniwii tolong ya bang yuniwii balas tetapi di komennya bang yuniwii tulis alamat emailnya bang yuniwii ya makasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau soal rig banyak tutorialnya di Youtube, gan.
      Soal model yg mau dikirim bisa diuplod ke mediafire atau situs upload lain juga bisa gan.
      Aku ada email : yuniantogw@gmail.com
      cuma skg jarang aktif online.
      Request mod sementara juga tak kuprioritaskan -barangkali sampai tahun depan, karena lumayan sibuk belakangan ini.

      Delete
    2. bang yuniwii model 3Dnya udah kukirim ke email nya bag yuniwii coba bang yuniwii Cek deh :)

      Delete
    3. udah nyoba satu.
      itu agak susah dirig (bukan T-pose)dan dibetulin. Bisa diconvert tapi tetap ada bugsnyabrgkali ada bugsnya (kecuali yg dari XNALara)

      Delete
  8. Gan gimana caranya ambil 3d models dari game transcend heroes?? Mohon bantuannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nggak ngesahre cara extractnya gan.
      alasannya ada di beberapa comment sebelumnya (private dan formatnya terus berubah, belum tentu kelak bisa diextract)

      Delete
  9. There are no textures for Genmu. Can you add them to the RAR file?

    ReplyDelete
  10. Bang saya punya file model hero format nya unity3d . supaya bisa di import ke 3ds max gimana ya bang ?? Please pencerahannya .
    Abis itu baru saya mau convert ke dff

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pake unity studio
      ... kalau formatnya belum berubah dan masih bisa dibaca sama unity Studio.

      Delete
  11. Replies
    1. Reup ... download again.
      Thanks for the report

      Delete
  12. kapan lagi ada model ex-aid series di game aku tunggu model genm sport action gamer level 3 sama sepeda motor jika ada?

    ReplyDelete
  13. Ada link lain tidak utk Ex-Aid & Genm pack ?
    Kayaknya link yang di sini mati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu link masih hidup, gan. Brgkali kesalahan browser atau cache dsb, yg kdg bikin link adf.lynya ndak diconnect atau dilock.
      ini link aslinya
      https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZlLd1ZgxdfANU6qPXmGiL5fekdcptPvON7

      Delete
    2. Ah iya, adf.lynya blank gitu aja, begitu direload, muncul "click here to continue", terus malah blank lagi...

      Terima kasih utk link aslinya...

      Delete
  14. Yuniwiisan, would it be possible to comission you to extract models from the game? And how much it would cost per model. I want to get the model for cosplaying projects. (Kamen Rider Lazer Level 3). Would be nice if you can contact me via email patinyak@gmail.com too!

    Best regards,
    Constrictorz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afaik, there are no Kamen Rider Lazer Level 3 available yet.
      maybe you should ask 3d modeller artist who able to make Lazer

      Delete