Kankuro 
rig by Yuniwii 

This is my first mod for Naruto modification in June. Now, i call my mod as GTA Naruto Stories. I replace all of peds/actors with Naruto characters (some still in planning) . I use this Kankuro, conversion from Naruto Gekitou Ninja Taisen Special as Triboss replacement. You need to rename it to Kankuro (dff&txd) if you using this mod with skin selector mod.

Download link 
password : yuniwii

Post A Comment:

6 comments:

  1. SAYA boleh nanya lagi gk? saya coba convert vehicles buatan orang di gta sa "Mobil polisi indonesia" trus saya import ke zmodeler + teksturnya udah saya extrack ke folder tempat saya menaruh mobil polisi indonesia, trus saya export ke wft malah error "ZModeler is ready.
    ...Object "copcarsf.wft" was not found. Whole scene will be exported.
    Error collecting export data. file:GTAIVExport.cpp line:94
    Duplicate instances of part "Default" found. file:GTAIVExport.cpp line:369"

    trus fileny 0kb, gmn nih ! please help me!

    ReplyDelete
  2. wah aku ndak paham bikin mobil pakai zmod utk GTA IV

    ReplyDelete
  3. hello friend,please,people of mexican skins for gta san andreas,please respond,

    ReplyDelete
  4. @Mozart1863 hello ... sorry i rarely visiting this blog after some of my site dead. Need to fix some problems ...
    I'll try to make some mod later

    ReplyDelete
  5. punya saya kok kalo saat ganti character pasti nge hank ya ? :(
    saya pake cleo 3
    gimana nih ?
    tolong bantuannya ya !

    ReplyDelete
  6. mungkin kalau sebelumnya ndak ngehang, characternya sudah kebanyakan. Coba buat skin.img baru, yg lama direname jadi skin1.img (misal).
    Atau crash dengan .cs (script) lain, coba pindah dulu semua script ke tempat lain.
    Kalau Kankuro, itu harus direname dulu jadi kankuro.dff dan kankuro.txd, jika pakai skin img. Karena yg kusharing itu buat ngereplace ped, pasti crash kalo namanya msih triboss.dff/txd dan ditempatkan di skin.img

    ReplyDelete