My Becak (pedicab, rickshaw) model created when I got the idea to make a GTA with the nuances of Indonesia, along with scripts and animations that I made for praying mod lately. Still very simple, and initially there was no intention to upload them. I'm sure many other modder could make much better than me. So when the my pedicab could be ridden in the game, I'd rather focus on making praying animations that actually much more time consuming than making such a 3d model, like  pedicab.

However, various bugs, plus the lack of controversy has more going on praying mods. Far from the previously anticipated.

Finally,  as time-fillers mod activity, i continue to touch my pedicab model.

I add a dummy seat for PED (NPC) in this model (with 3DS Max 2009), so now, can carry passengers. Although only one. Following the bike especially for motorcycle class that can only carry one passenger, and i think it's hard to make more than that.
Link for download

Post A Comment:

7 comments:

  1. bagus becaknya texturnya realistis banget

    ReplyDelete
  2. kk..saya request yang hantu hantu dari indonesia dung..kyk pocong kuntilanak dkk,,kalo bissa pake .cs n lokasi ny di hutan biar realistis...
    oya..saya juga request hewan hewan yang ada di kehidupan nyata

    ReplyDelete
  3. gan tolong banget bisa buat tin stadion sepakbola ganti aja lapangan baseball di las venturas dan bisa bisa translate in bahasa nya gta sa jadi 100% b. indonesia. tolong Ya Gan Soal nya butuh banget. tolong ya gan. terima kasih atas mod nya. maju terus

    ReplyDelete
  4. agan yuniwii sy mw mnta izin, bolehkah saya share link mods bkinan anda k blog sy,,,nnti akan sy cntumkan sumber dan nama agan ,.. bolehkah saya ngshare link trsbt, mhn bntuannya...? thanx

    ReplyDelete
  5. boleh, kok ... apalagi kalo sumbernya dicantumkan

    ReplyDelete
  6. Kayaknya kt agan bs mbuah TotalConversion-nya Indonesian GTA-SanAndreas nih.....

    Ntar Gerobak2 HotDog-nya diganti ama Angkringan
    & di - script juga biar ada peds yg jadi mamang Bakso....

    Biar klo baku tembak ada makanan darurat , hehehe ... ;P


    Oh ya , ane punya modelnya Hide & Tarantula dari CS_Extreme 6, klo agan berminat mau nge-convert-nya hubungi aje ane , ntar ane kirim file .mdl-nya tuk diproses lebih lanjut

    Cheers....

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.