Home » , » Uchiha Sasuke

Uchiha Sasuke

Written By Yuniwii on Friday, January 14, 2011 | 10:09 AM

Uchiha Sasuke GTA San Andreas Mod

(rig by Yuniwii)

Sasuke Uchiha (うちはサスケ, Uchiha Sasuke) is a main character in the Naruto series. He was originally introduced as a protagonist; a member of Konohagakure's Team 7. As the series progressed he became an antagonist, culminating in his association with Akatsuki, becoming one of the most dynamic characters in the series. Sasuke is also one of the last surviving members of the Uchiha clan, along with Madara Uchiha.

1. Sasuke Uchiha (Sasuke kid with black outfit)

Sasuke Uchiha
link download

password : yuniwii

2. Sasuke (Naruto Shippuden model)
a. White clothes

This Sasuke Shippuden mod mod still have bugs. I will try to fix it later.

3. Sasuke Akatsuki  
This is custom mod by me (Yuniwii), with some parts from Naruto Clash of Ninja series game.


Sasuke and his fans

Share this article :

15 komentar:

  1. Gan tlung kasih linknya t-rex donk,,,soale ane pernah liat skin sasuke buatan agan nglawan t-rex dihutan.piss

    ReplyDelete
  2. itu bukan GTA, tapi Garry's mod (Half Life 2 mod).
    Harus jadi member Garry mod kalau mau download,

    ReplyDelete
  3. lha kalo beda game gmna cara masukkinnya gan??

    ReplyDelete
  4. Maksudnya aku memainkan Half Life 2 dengan mod T-Rex yang terinstall di game Half Life 2. Lalu ku buat video dan videonya ku gabung dengan video saat aku main GTA. Jadi ada dua game yg kupake. Kalau beda game, formatnya tak akan bisa dibaca oleh game lainnya dan banyak hal termasuk animasinya juga tak berjalan. Juga harus dikonversi dulu kalau mau dimasukkin. Cuma aku ndak punya mod T-Rex untuk GTA, krn animasinya bakalan ndak berjalan sebagus Half Life 2 dan agak susah dibuat.

    ReplyDelete
  5. gan yg itu map nya lgi dimana hutannya bagus tuh ?

    ReplyDelete
  6. kak yuniwii aku request nih pliss ya tinggi si naruto shippudhen nya tambahin biar lebih kelihatan dewasa nya kak hihihihih :D

    ReplyDelete
  7. ka yuniwii aku request skin anime Death Note dong

    ReplyDelete
  8. Sasuke kid with black outfit pass rar nya apa gan ??

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. bisa pakai plugin outfitnya Ryosuke839
      http://www.gtagaming.com/downloads/gta-san-andreas/misc-mods/6066

      Delete
  10. Mau donk gan , jadi member ane..

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Notes

HOW TO INSTALL GTA SA MOD (SKIN)

NOTE :

Offline for a while

New Mods :
Check this site or gombolori

Some of my accounts : Twitter, Youtube, FB Gombolori (rarely active)

Google Search

Loading...

Translate

Ads

 
Support : Maskolis | GTA Indonesia | Wong Gombolori
Copyright © 2013. GTA IV and GTA San Andreas Mod - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger