Kamen Rider Kiva in GTA
(rig by Yuniwii)

update : 13 January 2017
fix link add Kiva DoGaBaKi 

GTA SA ped skin


Kamen Rider Kiva (仮面ライダーキバ, Kamen Raidā Kiba, Masked Rider Kiva) is the title of the 2008 Kamen Rider Japanese tokusatsu television series produced by Toei Company and Ishimori Productions. It premiered on January 27, 2008. “Kiva” is an abbreviation for “KING OF VAMPIRE”, which plays in Kiva’s connections to the Fangire King. The Japanese name also comes from a reading for the word “fang” (牙, kiba). 

Kiva DoGaBaKi 
DoGaBaKi Form (ドガバキフォーム Dogabaki Fōmu), shortened from "Dogga/Garulu/Basshaa/Kiva Form" (ドッガ・ガルル・バッシャー・キバフォーム Dogga Garuru Basshā Kiba Fōmu), is Kiva's rarely seen form, accessed by the summoning of all three Arms Monsters. In this form, Kiva's left arm turns into the Garulu Arm (ガルルアーム Garuru Āmu), his right arm turns into the Basshaa Arm (バッシャーアーム Basshā Āmu), and his upper body turns into the Dogga Breast (ドッガブレスト Dogga Buresuto).



v13-01-2017 download convert : yuniwii (normal map supported)
-----

Kiva Form is Kiva’s default form, accessed through a bite from Kivat, whose status determines Kiva’s ability in a battle. He is able to see in the dark with his visor called the Omnilens In this form, Kiva can use any of the Fuestles, with the Wake Up Fuestle to open up the Catena Chains on his right leg known as the Hell’s Gate made of Lucifer Metal so Kiva can use his Rider Kick the Darkness Moon Break.



Emperor Form is the true form of Kiva referred to as the Golden Kiva and the most powerful form at Wataru Kurenai’ (Kiva)s disposal.


Kiva weapons link download

Post A Comment:

16 comments:

  1. I'm waiting for U.MR.Yuni Widayanto,Please make Kamen rider Dark Kiva for me.Please.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yg Drive GTA SA sudah difix gan, (skin, weapon Roidmude)...
      Coba pakai original link yg kutaruh dipostnya barusan,
      yg GTA 4 (Chaser) tak bisa kufix karena ilang sama sekali

      Delete
  3. Good Work Brother
    Please do Hal Jordan and Sinestro from Green Lantern Rise of the Manhunters:

    http://direct.tf3dm.com/3d-model/puo-74249.html

    http://direct.tf3dm.com/3d-model/puo-29092.html

    ReplyDelete
  4. Not downloading the links above
    But downloading these links

    http://tf3dm.com/3d-model/puo-74249.html

    http://tf3dm.com/3d-model/puo-29092.html

    ReplyDelete
  5. Bang .. Kalo nambahin garis hitam di pinggir model itu gimana caranya ??
    Biar terkesan kaya anime gituh...
    Respon ya bang

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tahunya pakai cell shading( model yg diclone dan dikasih push modifier di 3dsmax)
      http://www.moddb.com/company/helical-games/tutorials/3ds-max-cell-shading-tutorial
      atau
      https://www.youtube.com/watch?v=971QTj_aDac

      Delete
    2. Ok bang makasih responnya . cek dulu tutor nya

      Delete
    3. Itu prosesnya sebelum jadi dff ya bang ?? Apa ssusah jdi dff jga bisa.

      Delete
    4. bisa sebelum dan sesudahnya (kyknya)
      entar kucoba lagi ... seingatku kalau sudah jadi dff lebih susah.
      Kdg mesti diperbaiki modelnya

      Delete
  6. Ok bang saya coba yg sbelum convertnya aja .
    Abang punya mod skin (body part) untuk replace cj ga ? Biar di cutscene hasilnya bukan cj. Klo makai player changer di cutscene msih tetep jadi cj

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg komplet ndak punya gan. aku plg cuma buat beberapa part spt kepala atau baju.
      Kalau mau ganti CJ dicutscene pakai aja ped skin biasa, lalu cari tulisan csplay (difile .cut dan .ifp yg ada di anim/CUTS.img) dan diedit/rename jadi tulisan nama ped yg agan pakai (6 huruf). misal csplay jadi naruto. Nge-renamenya bisa langsung pakai hex editor atau diextract file cut dan ifp dan dicheck satu-satu.

      Delete
  7. Oh gtu ya bang. Aku kira harus ganti tiap-tiap body part nya. Baru tau trnyata bisa pake ped biasa cuma rename csplay doang .
    Brati kbalikan dri yg di gta3.img ya bang ? Klo di gta3.img kan yg diganti nama mod nya jadi nama ped default . nah ini brati yg csplay diganti bebas yg kita mau.
    Terus file modelnya itu dff dan txd juga kan ? Misalnya naruto.dff naruto.txd . file naruto nya ditaruh di mana bang ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, filenya dff dan txd yg buat ngganti bisa ditaruh digta3.img.
      Kalau tulisan csplay direname nama ped apapun bisa selama 6 huruf.
      Ini tutorial dari Youtube
      https://www.youtube.com/watch?v=G1JeLvSkwWo

      Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.